Hakkımızda

Doğanın yöntemleriyle üretilen besinler tüketmenin kendimiz, çiftçilerimiz, ülkemiz ve geleceğimiz için çok önemli olduğuna inanıyoruz.

Doğal ve organik üretim yapan güvenilir çiftçileri bir araya getirerek oluşturduğumuz doğal ve organik ürünler pazarı ile katkı maddeleri kullanılmadan, ev yapımı veya geleneksel yöntemlerle üretilen organik ürünlere kolaylıkla ulaşabilmenizi istiyoruz. Her yöresi birbirinden verimli ülkemizin, yerel üreticilerine ulaşıyor, onları ziyaret ediyor ve üretim çalışmalarını yakından görüyoruz. İşini severek yapan ve sevgisini ürünlerine katan çiftçilerimizi, sizlerin de tanımasına olanak sağlıyoruz. Kendiniz ve aileniz için tükettiğiniz gıdaları güvenle sipariş edebileceğiniz ciftcideneve.com aracılığı ile hem sağlıklı besleniyor hem de doğal üretim yapan çiftçilerimize destek oluyoruz. Bu şekilde sizler de bu doğal ortama katılarak,  belki de artık bulmakta zorlandığınız ve özlediğiniz bir çok ürünü hayatınıza katabilirsiniz.

Doğal Üretim Yapan Çiftçiler

 

Çiftçiden Eve neden önemli?

Bu projeyi, öncelikle ürünlerin fiyatları içindeki yüksek aracı paylarının ortadan kalkması amacıyla önemsiyoruz. Çiftçilerin sağlıklı ürünleri doğal ortamlarında üretebilmelerinin sürdürülebilir olması en büyük isteğimiz. Şunu biliyoruz ki çiftçiler, kazançlarını aracılarla paylaştıklarında, yani emeklerinin karşılığını alamadıklarında, sağlıklı ürünler yetiştirmek yerine, tarla verimini arttırmaya yönelik çalışmak zorunda kalacaklardır. Bu da daha çok kimyasal gübre, daha çok zirai ilaç, daha çok hormon demektir. Yani halen olduğu gibi daha sağlıksız ürünlerin mutfaklarımızla buluşmaya devam edeceğini söyleyebiliriz. İşte bu yüzden, konu herkesi yakından ilgilendiriyor olmalı düşüncesi ile doğal ve sağlıklı üretim yapan çiftçilerin, aracısız olarak tüketiciye ulaşmalarına ortam hazırlama sorumluluğunu üstlendik.

Bu organik pazar ‘da yer almak isteyen her çiftliği ziyaret ediyor ve üreticisini ve tekniklerini yakından tanımaya çalışıyoruz. Üretimine ait sertifikalar, üretim metodu gibi bilgiler yanı sıra fotoğraf ve videolarına sitemizde yer veriyoruz.

Piyasa

 

Farkımız ne?

Tüketicilerin, çiftçilerimizi yakından tanıyarak, kim olduklarından üretim alanlarına kadar görüntülere kadar pek çok detayı öğrenerek, doğal ve organik ürünlere aracısız ulaşabilecekleri ilk ve tek online organik ürünler pazarıyız. Amacımız bu pazar yerinin sürekliliğini sağlamak ve organik üretimin gelişmesine destek vererek, daha sağlıklı ve bilinçli nesiller yetişmesine katkıda bulunmaktır. Bu sayede hem üreticilerin aracısız satışlar sayesinde elde ettikleri geliri, tarım uygulamalarını iyileştirmede kullanmalarına, hem de tüketicilerin daha hızlı, daha güvenli sağlıklı ürünlere ulaşmalarına olanak sağlamaktır.

Çiftçiden Eve Farkı

 

 

Sizlerin desteği ile neler başarabiliriz?

Bu sanal pazar yeri aracılığı ile ulaştığımız üretici ve tüketiciler, bize bu düşüncenin doğruluğunu kanıtlamış bulunuyor. Desteğiniz ile daha fazla üreticiye ulaşmak, onları haberdar etmek ve tanımak için Türkiye çapında tarama yapabileceğiz. Aynı zamanda daha çeşitli reklam araçları ile daha fazla tüketicinin bu konudan haberdar olmasını sağlayabileceğiz.

 

Teofarm Çiftliği

 

Nasıl destek olabilirsiniz?

Sağlıklı beslenme ve sağlıklı ürünlerin üretiminin sürdürülebilir olması için, bu tür doğal üretim yapan üreticilerin ürünlerini tercih ederek katkıda bulunabilirsiniz. Bu sayede aslında hem kendi sağlığınıza hem de toplumun sağlığına katkıda bulunmuş olacaksınız. Organik ve iyi tarım uygulamalarının tarla verimini olumsuz etkilediği gerçeğinden yola çıkarak fiyatları yükselteceği bilinen bir gerçektir. Mutfak masrafınız ile sağlık masrafınız arasında bir tercih yapmak söz konusu olduğunda hatırlamanız gereken, kaybedilen sağlığın tekrar yerine koyulamayacağı olmalıdır.

Doğa hepimizin ve onu korumak zorundayız.

Saygılarımızla, Çiftçiden Eve Ekibi