Ekip

Sevdiği işi yapan, pozitif enerjinin gücüne inanan,
hayalci, gerçekçi, donanımlı, canlı, heyecanlı, hevesli, coşkulu, istekli, kararlı, sabırlı ve özgür ruhlu insanlarız.

Ekibimiz, onlarca yıllık deneyime sahip her biri farklı bilgi ve tecrübeye sahip kişilerden oluşuyor. ÇiftçidenEve hareketi ile ev ve restoranların gıda siparişi yönteminin değişmesi ve üreticilere aracısız ulaşılması gerektiğini biliyoruz.

Bu değişimin öncüleri olmaktan gurur duyuyoruz.

Yönetim & Danışma Kurulu

Kurucu, Uğur Mursaloğlu
Uğur Mursaloğlu Kurucu & COO
Nesillerdir çiftçilik yapan bir ailenin çocuğu olarak 1988 yılında Hatay’da dünyaya geldi. Çocukluğunu en sevdiği yer olan aile çiftliğinde geçirdi. İlk okul ve lise eğitimlerini Antakya’da tamamladı. İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisiliği okumak üzere İstanbul’a geldi. Index Grup ve Turkcell gibi kurumsal firmalarda kazandığı tecrübeler ile kendi fikirlerini hayata geçirmek üzere internet odaklı girişimlerde bulundu. Ailesi de dahil çevresindeki bir çok çiftçinin mesleklerini sürdürmekte yaşadığı zorlukları gözlemlerken, bir yandan da İstanbul’da tüketilen gıdalar ile çiftlikteki gıdalar arasındaki uçurumu fark etti. Bu soruna çözüm üretebilmek için, tarım üreticilerine aracısız olarak ulaşılabilmesini sağlayan dijital bir pazar yeri kurmak üzere ÇiftçidenEve'nin ilk adımlarını attı.
Seçkin Arıkan
Seçkin Arıkan Partner & CEO
1990 yılında İstanbul’da doğan Seçkin Arıkan, Robert Kolej’deki lise eğitiminin ardından başarı bursu ile girdiği Sabancı Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirdi. Çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ile birlikte üniversite yıllarından itibaren bir çok yeni girişimde görev aldı. Çalışmalarına aktif olarak devam eden bir dijital ajans olan ReputeUs’ın kurucu ortakları arasında yer aldı. Tarım üreticileri ile tüketicileri doğrudan buluşturmayı hedefleyen ÇiftçidenEve’de girişim hayatına devam etmektedir.
Dr. Gülden Türktan
Dr. Gülden Türktan W20 Kurucu Başkanı
Dr. Gülden Türktan ekonomist, yönetici ve girişimci bir iş kadınıdır. Ekonomist ve üst düzey yönetici olarak pek çok başarıya imza attı. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisans ve master eğitimi aldı, BA ve MA dereceleri ile mezun oldu. New York Üniversitesi’nde master ve doktora çalışması yaptı, MBA ve M. Phil derecesi, Marmara Üniversitesi’nden doktora derecesi aldı ve New York Üniversitesi’nde araştırma görevlisi ve eğitmen olarak çalıştı. İstanbul’da uluslararası bir dev olan güç santralleri ve elektrik üretim şirketi ABB’de tepe yöneticilik yaptı.Uluslararası Yatırım Derneği YASED’te iki dönem yönetim kurulu üyeliği ve yönetim kurulu başkan yardımcılığı yaptı. TÜSİAD’ın İstihdam ve Sosyal Güvenlik Çalışma Grubu Başkanlığı ve Kadın Girişimcileri Derneği KAGİDER’in kurucuları arasında yer aldı ve derneğin başkanlığını üstlendi.
Emre Aksoy
Emre Aksoy Partner
1990 yılında Adana'da doğan Emre Aksoy, 15 yaşında Robert Kolej’e geçti, ardından da Boğaziçi Üniversitesi'nde okudu. 2010 yılından itibaren ağırlıklı olarak şirketlerin sosyal medyadaki duruşları ve iletişimi üzerinde çalışan ReputeUs dijital ajansını kurdu. Dr. Gülden Türktan’ın mentörlüğünde yürütülen ÇiftçidenEve projesinde Uğur Mursaloğlu, Seçkin Arıkan ve UniversCode ekibi ile birlikte ortak olarak yer aldı. Dijital projeler ve startup’ların yanısıra, Espor alanında aktif şekilde çalışmalar yapan Emre Aksoy, 2016 yılının sonunda kurulan 1907 Fenerbahçe Espor'un kuruluşundan itibaren Genel Menajerliğini de başarı ile sürdürmektedir.

Operasyon & Yazılım & Tasarım

Melis Adıgüzel
Melis Adıgüzel Müşteri İlişkileri
1986 yılında Bursa’da doğdu ve İstanbul Ticaret Üniversite’sinde Bilgisayar Teknolojisi ve Programcılığı bölümünden mezun oldu. 2008 yılından beri hizmet, eğitim, pazar araştırması ve bilişim gibi farklı sektörlerde faaliyetlerini sürdüren şirketlerin pazarlama ve satış departmanlarında deneyim kazandı. ÇiftçidenEve girişiminde müşteri deneyimini iyileştirmek için müşteri profili, alışkanlıkları, beklentileri, konum ve bölge bilgileri üzerinden çözüm önerileri üretiyor.
Merve Çikot
Merve Çikot Müşteri Temsilcisi
Nurettin Bakkal
Nurettin Bakkal CTO
Full stack software engineer and Leader with special expertise in APIs and web services. Assumed leadership role on major project initiatives. Exercised knowledge of IT / Software concepts, strategies, and methodologies. Utilized strong background in architecture and technical standards, design and development tools, and understanding of shared software concepts. Interesting in distributed systems and big data concepts. Have strong knowledge on payment systems.
Serdar Aydoğan
Serdar Aydoğan Yazılım Geliştirme
Seeking a responsible career in an organization where I can utilize my skills, knowledge to work at my level best. To grow with the organization and deliver best possible services. Work hard to achieve the corporate targets and goals keeping in view the corporate mission and vision.
Anıl Coşkun
Anıl Coşkun Marka Yönetimi
Aslı Duruoğlu
Aslı Duruoğlu UX/UI Tasarımcısı
Philip Morris, Puma ve Yıldız Holding firmalarında Türkiye ve Romanya’da 10 yıllık satış ve pazarlama yöneticilik deneyimine sahiptir. Galatasaray Üniversitesi’nde yaptığı Pazarlama İletişimi yüksek lisansının ardından büyük ilgi duyduğu kullanıcı odaklı düşünme ve kullanıcı deneyimi tasarımı konularında kariyerini geliştirme kararı aldı. Ironhack Paris’te aldığı kullanıcı deneyimi tasarımı eğitimi sonrasında yeni bir girişim olan Pollective firması kurucu ekibinde ürünün satışı ve geliştirilmesine destek olmaktadır. ÇiftçidenEve’de kullanıcı deneyiminin geliştirilmesi için kullanıcı araştırmaları ve tasarım konusuna çalışmaktadır.
Ece Kıray
Ece Kıray Araştırmacı
Bachelor in Business Administration and Master in International Marketing - International experience abroad: Barcelona (Master studies, 10 months) - Excellent Communication Skills, Flexibility, Team player
Aksel Kantar
Aksel Kantar Stajyer